لیتیوم بروماید در چیلر جذبی

لیتیوم بروماید در چیلر جذبی

لیتیوم بروماید در چیلر جذبی، از ترکیب شیمیایی لیتیوم بروماید به‌عنوان جاذب رطوبت استفاده میکنند. این ماده می‌تواند پیوند محکمی با آب ایجاد کند و موجب می‌شود اثر جذبی مناسب برای کارکرد دستگاه چیلر فراهم شود.

مشکلات لیتیوم بروماید در چیلر جذبی
در چیلرهای جذبی، از ترکیب شیمیایی لیتیوم بروماید به‌عنوان جاذب رطوبت استفاده میکنند.

مشکلات لیتیوم بروماید

نکتۀ مهمی که اغلب نادیده گرفته می‌شود، این است که لیتیوم بروماید بسیار خورنده است و می‌تواند فلزات مختلفی را که در چیلر جذبی به کار می‌روند، از بین ببرد.

چرا آزمایش لیتیوم بروماید در چیلرهای جذبی اهمیت دارد؟

آنالیز شیمیایی برای مشخص کردن شرایط محلول لیتیوم بروماید ضروری است.

مشکلات لیتیوم بروماید در چیلر جذبی

در چیلرهای جذبی،عموماً غلظت لیتیم بروماید در این چیلرها بین ۵۸ تا ۶۲درصد تنظیم می‌شود؛ چراکه در این وضعیت، بهترین راندمان جذب بخار را خواهد داشت. نکته مهم این است که لیتیم برماید به‌شدت خورنده است و این پتانسیل را دارد که به لوله‌ها و اتصالات فلزی آسیب بزند. به همین دلیل، تنظیم غلظت آن و همچنین سایر پارامترهای شیمیایی و افزودن مواد کنترل کنندۀ خوردگی از الزامات راهبری چیلرهای جذبی است و در صورت انجام ندادن این کار، خسارات چشمگیری ایجاد خواهد شد.

اگر اکسیژن به داخل سیستم بستۀ چیلر نفوذ کند، با توجه به‌شدت خورندگی لیتیوم بروماید، سطوح مسی یا آهنی به‌سرعت دچار خوردگی می‌شوند. وجود یونهای آهن و مس در محلول نشان‌دهندۀ همین موضوع خواهد بود. معمولا برای جلوگیری از خوردگی، از مواد ضدخوردگی مانند مولیبدات لیتیوم یا کرومات لیتیوم استفاده می شود.

لیتیوم بروماید مارک هانچانک کره با ۵۵درصد غلظت در انواع مختلف ( مولیبدات، کرومات، نیترات ) در بشکه‌های ۲۰۶ لیتری قابل‌ارائه است.

جهت دریافت مشاوره با دفتر فنی و پشتیبانی فرتاک تماس بگیرید.
[wp_call_button btn_text=”برقراری تماس تلفنی” btn_color=”#269041″ hide_phone_icon=”yes”]

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *